Volg ons

Ineke Hurkmans

Inleiding : Jump Movement, leren van succes

‘Don’t await it, create it!’

Over Ineke:

@Own_It is mijn Twitternaam en heeft alles te maken met de manier waarop ik in het leven sta. Eigenaarschap nemen over alles wat ik zeg, voel, denk en doe. Dat maakt de wereld mooier, omdat ik steeds minder met de vinger naar de ander wijs. Dat geeft ruimte, dat geeft liefde en lichtheid. Dat wil ik toevoegen aan de wereld en daardoor de wereld een betere plek maken.

Ik ben de founder van Jump Movement. Dit internationaal bedrijf heeft in het afgelopen jaar meer dan 4500 deelnemers gehad. Daarnaast ben ik echtgenote van Jeroen, moeder van Joris en Nikita en oma van Bram. Stiefmoeder van Mette, Jochem en Diederik en hun liefjes Jeff, Sophie en Ilse. En natuurlijk de kleintjes Jan en Sien.

Ik ben van oorsprong een Brabantse boerendochter; opgegroeid met het idee dat eenvoud wint en dat je met niks ook iets kunt bereiken. Dat heeft me al ver gebracht. Mijn ouders hebben hun leven gewijd aan de boerderij en hun gezien van 4 kinderen. Dat ze nu kunnen genieten van vrije tijd is helemaal hun eigen verdienste.

Op dit moment ben ik als Founding Partner actief binnen Jump Movement, samen met Marc de Jong Luneau en Joris Hofmans. Onze missie is het om iedereen in de wereld in de gelegenheid te stellen om minimaal één keer een Jump te doen.

Volg Ineke op:


En op youtube: 

Comments on this entry are closed.