Volg ons

Fijke Willemse

Fijke Willemse - Counsellor 2012

WorkshopRendementsverhoging in de kindercounselling

Elk kind mag stralen!

Over Fijke:

Fijke Willemse is uitgeroepen tot beste Counsellor van 2012. Vanuit Kinderpraktijk Dol Fijn! coacht ze kinderen, ouders en scholen.

“Zolang ik me kan herinneren wilde ik al een eigen Kinderpraktijk. Mijn hart ligt bij kinderen en ik voel een innerlijke drive om hen te helpen. Vanuit rust, liefde en plezier wil ik hen geruststellen, hun angst wegnemen en hen weer in hun kracht zetten. Soms hebben ze een steuntje in de rug nodig om te leren leven in deze maatschappij en ik vind het fijn om hen te laten voelen dat ze er niet alleen voor staan.

Plezier, creatieve werkvormen en speelsheid nemen in mijn werk een belangrijke plaats in. Kinderen mogen kind zijn en de begeleiding als leuk ervaren. Daarom geef ik hen ook de ruimte om eigen creativiteit in te brengen. Ik geloof dat elk kind een taak heeft, een eigen talent dat het mag ontwikkelen en het is mijn kracht om deze kwaliteiten in kinderen te zien en te stimuleren. Het geeft me enorm veel voldoening als ik een kind zie groeien, als het weer lekker in zijn vel komt te zitten en in zichzelf gaat geloven.
Ik zie kinderen graag stralen.”

www.kinderpraktijkdolfijn.nl

Volg Fijke op Twitter en LinkedIn:

En bekijk een tv-uitzending over Kinderpraktijk Dol Fijn! op:

Comments on this entry are closed.