Volg ons

Counsellor van het jaar 2013

Op de Dag van de Counsellor organiseren wij wederom de uitreiking van de prijs Counsellor van het jaar. Met de prijs wil CVCC.nl jaarlijks de verdiensten van een counsellor erkennen en zo bijdragen tot een positief beeld van het beroep Counsellor.

De prijs is bestemd voor de counsellor die door zijn of haar clienten, collega’s en of verwijzers van grote waarde is geweest. Voorwaarde is dat de betreffende klanten, collega’s en of verwijzer bereid zijn als referentie op treden. Zij moeten daarbij een heldere en overtuigende motivatie schrijven.

Tot 1 oktober kan iedereen zijn of haar favoriete counsellor aanmelden voor de verkiezing Counsellor van het Jaar 2013. Op dit moment zijn de volgende counsellors genomineerd:

Meer informatie over de genomineerden:

 

Fijke Willemse was counsellor van het jaar 2012

In 2012 organiseerden wij voor de eerste maal de uitreiking van de prijs Counsellor van het jaar.

Louis Cauffman stelde op de Dag van de Counsellor dat uiteindelijk de cliënt bepaalt wie een goede
begeleider is. Als dat klopt is de uitverkiezing van Counsellor van het Jaar wellicht behalve een
ludieke ook een serieuze toevoeging aan het vak: ter lering ende vermaak.

De collega’s konden een coach/counsellor nomineren. De clientèle van de twaalf genomineerden stemden met 400 tegelijk op hun begeleiders. Drie finalisten bleven over. Derde werd Lilian
Bakels uit Oostburg van 4you Training & Advies die haar werk samenvatte met de zinsnede: ,,Ik heb passie voor passie’’. Tweede werd Mirjam Windrich die zich heeft gespecialiseerd in on-line-coaching, waarbij de grootste kracht volgens haar is dat de therapeut buiten beeld blijft.
Counsellor van het jaar is Fijke Willemse geworden. Haar cliënten stemden het massaalst. Ze werkt met ,,hooggevoelige kinderen’’ en helpt ze met kunst en creativiteit. ,,Creativiteit verhoogt het zelfvertrouwen, vermindert angsten en ontspant’’, aldus Willemse die zich zeer content toonde met
de penning die is ontworpen door beeldend kunstenaar Jos de Wit.

Meer informatie over de winnaars:

Comments on this entry are closed.